Skip to the content

Een flexibel cafetariaplan: de weg naar tevreden werknemers


De ‘war for talent’ woedt volop. Op de huidige arbeidsmarkt wordt het steeds uitdagender om een aantrekkelijke werkgever te zijn en te blijven. Organisaties die toptalent willen aantrekken en behouden, proberen zich daarom steeds vaker te onderscheiden door een aantrekkelijk en vooral flexibel verloningspakket aan te bieden.

Een flexibele verloning of cafetariaplan is alvast een stap in de goede richting. Slimme bedrijven gaan echter nog een stap verder en geven medewerkers de vrijheid om hun pakket aan te passen aan hun individuele en veranderende behoeften. Door te focussen op die persoonlijke noden wordt uw organisatie een aantrekkelijkere werkgever en verhoogt u het engagement van uw werknemers.

Flexibele verloningsplannen zijn voor organisaties echter vaak tijdrovend en kunnen administratieve, fiscale en juridische lasten met zich meebrengen. Onze bekroonde KPMG Flex Reward Tool helpt u om dat proces te vereenvoudigen.

KPMG Flex Reward Tool Home Scherm

Ontdek de Flex Reward Tool

Een personaliseerbare en innovatieve online verloningstool voor uw cafetariaplan en of mobiliteitsplan.

Total Reward Statement in KPMG Flex Reward Tool

Total Reward Statement

Geef uw werknemers inzicht in het verloningspakket waar zij van genieten! De Total Reward Statement biedt een compleet, real-time overzicht van het verloningspakket in één oogopslag.

Boek een demonstratie

Boek een demo

Een gratis gepersonaliseerde demo geeft u duidelijk inzicht in de voordelen van de Flex Reward Tool.

Heb je een vraag? Heb je meer informatie nodig?